Takuma Efoil Cruising
Endelig kan alle få oppleve hvordan det er å fly over havet. Uerfaren eller proff, stor eller liten, Efoil Cruising tilbyr en uanstrengt, unik opplevelse for de fleste vektklasser og ferdighetsnivåer. 

Med en innovativ form og et stort volum på 150 liter blir vannstart enkelt for alle. Du får utrolig raskt en følelse av stabilitet på en foilvinge produsert av en av verdens mest anerkjente aktører innen foilindustrien. Nybegynner eller ekspert, hvis du noen gang har drømt om å fly, må du prøve en Efoil Cruising fra Takuma. 

Brettet og foilvingen er modulær. Du kan bytte foliens fremre vinge etter vekt og behov. Avhengig av værforhold og nivå, kan endring av foilens størrelse øke løft og hastighet. Når du kjøper Takuma Cruising leveres den med en 1600cm2 frontvinge. Den er utrolig responsiv, stabil og enkel håndtere i dønninger. Dette er den mest allsidige vingen for deg som vil yte i alle omgivelser. 

*Bestillingsvare: Gjennom et samarbeid med Takuma bestilles varen direkte fra produsenten. Prisen oppgis derfor i Euro og kan variere alt ettersom valutakursen endrer seg. Klikk her for å bestille og spar opp til 400 euro på din første efoil.

fb.png

Pris og bestilling

Pristilbud - Efoil Cruising

Brett: 150 Liter
Foil:1600cm2
Batteri: 35A
Estimert levering: Midten av juni 2021
Pris: 6222EUR  ( * Pris inkl. mva og kostnadsfri levering til Fluid med rabattkode )


Klikk her for å bestille!
 

 • Bruk rabattkoden: FLUID2021 til en verdi av 400 EUR for aktivere vedlagt pristilbud med kostnadsfri frakt til Fluid og fortolling.
   

 • Senest 48 timer etter bestillingsforespørselen er innsendt vil du motta kjøpsbekreftelse, lagerstatus og faktura i retur.
   

 •  Betal depositumsbeløpet vedlagt fakturaen for å bekrefte bestillingen. 
  (50 prosent av totalbeløpet)

   

 • Resterende del av kjøpesummen innbetales når du mottar epostvarsel om at forsendelsen ligger klar for utsending.